top of page

Een betrouwbaar keurmerk

Kapsalon Molenaar is een gediplomeerd lid van de sectie Anko Haarwerkspecialisten. Dit betrouwbare keurmerk van de Koninklijke ANKO garandeert dat diensten, vaardigheden, producten en kennis van de haarwerker voldoen aan alle eisen die je van een haarwerkspecialist mag verwachten.

Dit keurmerk biedt u als consument de garantie dat diensten en ook haarwerken (zoals pruiken) voldoen aan eisen die zijn opgesteld door deze branchevereniging, en die erkend worden door zorgverzekeraars en andere maatschappelijke instellingen die belang hechten aan kwaliteit, professionaliteit, duurzaamheid en transparantie voor haarwerk in het algemeen. De eisen waaraan leden van de vereniging moeten voldoen, kunt u vinden op de website www.anko.nl.

Vier garanties
Een gecertificeerd ANKO haarwerkspecialist geeft de garantie dat:

  • De consument geadviseerd wordt in mogelijkheden van alle soorten van haarwerken.

  • Het specialisme confectie-haarwerk en maat-haarwerk of een combinatie hiervan duidelijk herkenbaar is en wordt uitgelegd.

  • De consument bij ontevredenheid over prijs, dienst of product kan reclameren bij het gecertificeerde ANKO haarwerkspecialist-lid voor schadeloosstelling.

  • Bij afwijzing van de klacht de consument ook een verzoek tot schadeloosstelling bij de Keurmerkvoerder ANKO haarwerkspecialist kan indienen.

Naast het lidmaatschap van Anko Haarwerkspecialisten is Kapsalon Molenaar ook lid van de onafhankelijke Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC). Bij Kapsalon Molenaar staat de tevredenheid van de klant centraal. Ons motto is dan ook: ‘wij zijn pas tevreden als u tevreden bent’.
Ondanks de geleverde inspanningen kan het zijn dat u niet tevreden bent over de door ons geleverde dienst en/of product. Mocht het zo zijn dat wij er gezamenlijk niet uitkomen, dan kan de geschillencommissie hierin in bemiddelen. Een uitspraak van deze commissie zal bindend zijn voor zowel Kapsalon Molenaar als u als consument.

GCVS.gif
anko-300x226.png
bottom of page