top of page

ONZE WERKWIJZE

Gratis intakegesprek
Een goed begin is het halve werk, en bij ons is dat goede begin een gratis intakegesprek. Daar kunt u uw wensen kenbaar maken, en kunnen wij u vertellen wat er mogelijk is. In principe proberen wij binnen vijf werkdagen een afspraak met u te plannen voor dat gesprek. Zo’n intakegesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Uiteraard kunnen wij u ook thuis of in het ziekenhuis bezoeken.

Haarwerken
Molenaar biedt professionele ondersteuning aan mensen die tijdelijk een haarwerk nodig hebben. Wij zorgen voor de optimale pasvorm, de juiste kleur en een goed model op basis van uw wensen. Na het uitzoeken van een haarwerk kunnen wij dit drie tot zes weken kosteloos voor u reserveren.

Onze service
Als we uw haarwerk leveren krijgt u daarbij van ons een uitgebreide uitleg over hoe u het haarwerk goed kan onderhouden. Bij het haarwerk wordt een verzorgingset meegeleverd, inclusief een pashoofd om uw haarwerk op te laten drogen. Onze haarwerken hebben een garantie van zes maanden op fabricagefouten.

Haarwerken en de verzekering
Ontzorgen is ons motto. Iedereen die om medische redenen een haarwerk draagt, heeft recht op een basisvergoeding uit de zorgverzekering. Als erkend haarwerker kunnen wij vaak rechtstreeks declareren bij de zorgverzekeraar en regelen wij de financiële afhandeling en het administratieve gedeelte bij de verzekeraar.  Maar het allerbelangrijkste is de zorg. Samen zorgen voor de beste oplossing en optimaal herstel van het haar, met privacy gegarandeerd.

Maak een afspraak
Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Neem contact met ons op om een afspraak te maken met één van onze specialisten. Desgevraagd komen wij ook bij u thuis of in het ziekenhuis.

bottom of page