top of page

Haaruitval

Wanneer een heel haarwerk of een pruik simpelweg te groot is omdat er maar een deel van het haar dunner is of ontbreekt, kan een haarstuk een prima alternatief zijn. Er bestaan tegenwoordig enorm veel mogelijkheden om een oplossing op maat te leveren. Zo kan een klein ‘probleemgebied’ heel subtiel worden gemaskeerd, zonder dat u het gevoel heeft dat u een haarwerk draagt.

Een vorm van haaraanvulling wordt vaak gebruikt wanneer je een ‘mannelijke vorm’ van kaalheid hebt, de medische term daarvoor is Alopecia Androgenetica. Maar een haarstukje is ook een manier om een klein gedeelte van het haar op te vullen, een dunne plek te camoufleren of om extra volume aan te brengen. Deze haar-aanvullingen zijn er in allerlei vormen, formaten en haarsoorten.

Ook op maat gemaakte haarstukken behoren tot de mogelijkheden. Het voordeel van zo’n haarstuk is dat het beter in het eigen haar doorloopt. Er wordt een mal gemaakt van het gedeelte waar het haarstuk moet komen, en dankzij zorgvuldig gekozen kleurstalen wordt een onzichtbare overgang met het eigen haar gecreëerd.

bottom of page