top of page
Haarkleurenpalet

KAPSALON MOLENAAR

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Het vakkundige team van Kapsalon Molenaar staat voor u klaar met deskundig haaradvies voor dames, heren en kinderen. Ons team bestaat uit 6 stylisten en binnen ons team werkt iedereen volgens 1 filosofie: enthousiasme, kwaliteit, persoonlijke aandacht en advies op maat!

Eline-13_Retouche.jpg
Joëlle-29_Retouche.jpg
Annemarie-16_Retouche.jpg
Rowie-30_Retouche.jpg
Cindy-32_Retouche.jpg
Charlotte-28_Retouche.jpg

HISTORY

Al 111 jaar staat het vakkundige team van onze kapsalon voor u klaar met deskundige haaradviezen voor heren, dames en kinderen. De kapsalon bestond vorig jaar precies 111 jaar maar deze heeft niet altijd hier op de hoek gezeten.

Cornelis Molenaar ging voor het eerst aan de slag als authentiek barbier op een schip in het verre Indië. Daarna reisde hij via Haarlem naar Zuid-Holland en vestigde zich vervolgens in Bleiswijk. Naast de kapsalon was er eerst ook nog een ambachtelijke stoelenmatterij te vinden in het eerste pand aan de Kerkstraat waar nu de Rank gevestigd is.

88 jaar gelden werd Kapsalon Molenaar officieel geregistreerd, daarvoor bestond de registratie nog niet en inmiddels was hij al 22 jaar bezig als kapper.

Drie generaties Cornelis Molenaar later bestaat de kapsalon nu inmiddels 111 jaar!. Dit heuglijke feit kon helaas niet meer meegevierd worden door Cornelis Molenaar zelf. Wel gaat het familiebedrijf in de vrouwelijke lijn verder. Lotte Molenaar gaat de DA drogisterij en de Kapsalon voortzetten. U kunt hier ook terecht voor advies op het gebied van make-up en totale verzorging & gezondheid.

Zwart en goud kappersgereedschap
bottom of page