top of page
Header.jpg

MEET THE TEAM

Lotte-35_Retouche.jpg

Lotte

Samen met mijn 2 zussen ben ik opgegroeid in een echt ondernemersgezin. Mijn vader was kapper en mijn moeder drogist. Inmiddels onderneem ik nu al 14 jaar; eerst samen met mijn moeder en vanaf 2018 alleen en ondersteund door een geweldig team in beide zaken.

De afgelopen jaren ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in gezondheid, leefstijl, orthomoleculaire therapie en heb ik daar diverse opleidingen en cursussen voor gevolgd.

Ik kan u helpen op zoek te gaan naar oplossingen om de biochemische processen in uw lichaam weer vlot te trekken. Middels advisering in leefstijl, eetpatronen en aanvulling van bijvoorbeeld vitaminen, mineralen, probiotica, kruiden, aminozuren en vetzuren kunnen we samen de balans herstellen.

Ik zie u graag in de drogisterij om u van dienst te kunnen zijn!

Eline

Ik ben Eline en vanaf 2018 werkzaam bij kapsalon Molenaar. Wat mijn vak leuk maakt is dat elke klant anders is en ik daarom mijn creativiteit kwijt kan. Door alle verschillende behandelingen zoals; knippen, kleuren, föhnen, permanenten en watergolven is geen dag het zelfde. 

Naast haarstyliste ben ik ook visagiste en ben ik helemaal in mijn element met de bruidjes. Buiten deze behandelingen ben ik ook getraind in CurlSys knippen, de techniek voor slag/krullend haar. Bij alle behandelingen geef ik ook passend advies voor thuis. 

Eline-38_Retouche.jpg
Regina-21_Retouche.jpg

Regina

Ooit ben ik als puber begonnen met een bijbaantje bij een grote drogisterijketen. Daarna heb ik bij verschillende kleine drogisten gewerkt en nu ben ik met veel plezier werkzaam bij Molenaar Drogisterij. 

Ik ben Regina en in het bezit van mijn vakdiploma drogist waar ik jaarlijks nascholing voor doe. Op het gebied van cosmetica en verzorging heb ik trainingen gevolgd van onder andere Pupa en Collistar. Maar vooral de trainingen van Newcare supplementen volg ik met interesse. Dit merk is geschikt voor iedereen die zolang mogelijk fit wil zijn en blijven. Er wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten die goed opneembaar zijn.

Het is de afwisseling van werkzaamheden in een klein gezellig team wat het werken in drogisterij Molenaar zo leuk maakt. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor een cholesterol, glucose of bloeddrukmeting.

Zie ik u binnen kort? U bent van harte welkom!

Rowie

Heeii, ik ben Rowie. 

Ik ben sinds april 2021 werkzaam bij kapsalon Molenaar. Hiervoor heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond. Vandaar dat je mij ook de nagels, verven van de wimpers/wenkbrauwen en het epileren hiervan ziet doen. Het geven van een goed gevoel en het lekker verwennen van de klant vind ik erg leuk! 

Rowie-49_Retouche.jpg
Pauline-18_Retouche.jpg

Pauline

Hallo, mijn naam is Pauline. Ik ben pas 1 jaartje bij de leukste drogist. Ben begonnen bij de DA in 1996 in Zoetermeer. Na 22 jaar ben ik naar de Etos gegaan. Maar nu weer terug bij DA in een heel leuk dorp. 

Ik heb mijn ondernemersdiploma en vak drogist diploma behaald. Ook heb ik meerdere cursussen gevolgd in de loop van de jaren. Het leukste van mijn werk vind ik als de klant tevreden is en graag weer bij ons in de winkel terug komt.

Cindy

Hoi, ik ben Cindy! 

Ik ben hier in 2015 aankomen waaien vanuit Berkel, ik was opzoek naar een leuke salon en een gezellig team! 

Ik vind eigenlijk alle behandelingen leuk om te doen, juist de afwisseling maakt het leuk! Ook het toepassen van meerdere behandelingen om een mooi totaal plaatje te kunnen maken! 

Als extra heb ik mij gespecialiseerd in de CurlSys kniptechniek om uw krullen nog mooier te kunnen maken! 
Ik zie u graag snel in de kapsalon.

Cindy-57_Retouche.jpg
Martine-57_Retouche.jpg

Martine

Inmiddels ben ik 30 jaar werkzaam in het drogisterij vak waarvan 20 jaar met veel plezier bij drogisterij Molenaar. In mijn beginjaren heb ik na mijn assistent-drogisterij ook het drogisterijvakdiploma gehaald. Dit is een goede basis om klanten vakkundig te kunnen adviseren. Daarnaast heb ik regelmatig cursussen over make-up, huidverzorging en voedingssupplementen.

Mijn passie ligt bij het zo goed mogelijk adviseren van onze klanten. Door goed naar de klant te luisteren en gerichte vragen te stellen weet ik al snel het juiste advies te geven. 

Ik hoop u graag in de winkel te mogen verwelkomen!

Joëlle

Ik ben Joëlle en geboren in juli 1999 en woon in Zoetermeer.

Ik wilde toen ik 5 jaar was al kapster worden. Ik werk sinds 2016 bij kapsalon Molenaar. Ik ben hier begonnen als stagiaire tijdens mijn kappersopleiding. Na het afronden van mijn opleiding in 2019 ben ik gestart als haarstyliste, wat nog steeds mijn huidige functie is. Daarnaast ben ik bezig met mijn opleiding tot haarwerkspecialist. 

Zie ik u in de kapsalon waar u mij tijdens een behandeling beter leert kennen? Graag tot dan! 

Joëlle-31_Retouche.jpg
Annemarie-49_Retouche.jpg

Annemarie

Hoi, ik ben Annemarie. 

Ik woon in Zoetermeer, ben getrouwd en heb ondertussen 2 volwassen kinderen. 

Ik werk al 10 jaar met veel plezier bij kapsalon Molenaar. Daarvoor heb ik in Zoetermeer gewerkt en kan mezelf dus wel een oude in het vak noemen! 

Sinds een paar jaar doe ik als specialisatie het vak haarwerken erbij en volg ik daarvoor ieder jaar trainingen om up to date te blijven. 

Het allerleukste vind ik de combinatie van het kappersvak met de haarwerken. 

De haarwerksalon bevind zich achterin de drogist maar voor vragen of informatie kunt u mij bereiken via/in de kapsalon.

Charlotte

Hoi, ik ben Charlotte en sinds oktober 2020 werkzaam bij kapsalon Molenaar. Voordat ik bij kapsalon Molenaar kwam heb ik 10 jaar in een andere kapsalon ervaring opgedaan. 

Het leukste aan  mijn werkdagen vind ik de variatie. Knippen, kleuren, permanenten en föhnen, geen dag is hetzelfde! 

Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in CurlSys knippen waardoor ik krullen nog mooier kan maken. 

Charlotte-49_Retouche.jpg
bottom of page